twitter

29 Aralık 2014 Pazartesi

TOP 16- YENİ MERHALE- YENİ KADROLAR

Euroleague’de Top 16 heyecanı başlarken Fantasy Challenge oynayanlar için de yepyeni bir sayfa açma şansı doğdu. Mevcut 12 oyuncunun tamamı değiştirilebilecek ve ilk turda toplanan krediler rahatlıkla kullanılabilecek.

Galatasaray ve Nhizny Novgorod’un efsanevi biçimde top 16 yapmaları ve 1 haftalık arada yapılan transferler dengeleri değiştirdi. Ben de ilk tur sonunda 680 kredi toplayarak fena iş çıkarmayan kadromu baştan aşağı yeniledim.

Genelde risk almadığım kadroda iki sürpriz isim var. Birincisi değerinin çok altında bir fiyata sahip olan Galatasaray’ın King Kong’u Patrick Young (32 Kredi) ikincisi ise Laboral’in yeni transferi Darius Adams (38 Kredi) Heurtel’in Efes’e gitmesi sonucunda oyun kurucu pozisyonundan skor katkısı yapacağını düşündüğüm Darius Adams’ın kariyer istatistikleri de seçimime destek veriyor. Kariyer istatistiklerine buradan  http://www.eurohoops.net/player?player=61615 Son lig maçı istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz http://www.acb.com/fichas/LACB59112.php

Top 16 seviyesindeki Fantasy oyuncularına Jamel McLean, Spanoulis, Boban tavsiye edecek halimiz olmadığından kadronuzu tamamlayacak son isimleri ucuzluk pazarından seçmeye çalıştım.

Point Guards Haftanın Japon Pazarı Tavsiyeleri:

Mike James Laboral 21 Kredi, Oliver Lafayette  Olympiakos 25.7 Kredi, Dimitriy Kvostov Nizhny 10.1 Kredi

Shooting Guards ve Small Forwards Tahtakale Piyasası:

Sinan Güler Galatasaray 22.2 Kredi, Sylven Landesberg Maccabi 34.2 Kredi, Mario Hezonja Barcelona 29.5 Kredi

Power Forwards ve Centers Salı Pazarı:


Linas Kleiza Milano 17.8 Kredi, Caleb Green Malaga 33.2 Kredi, Semen Antonov Nizhny 28 Kredi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder