twitter

13 Kasım 2014 Perşembe

bwin Euroleague Fantasy Challenge


Euroleague Fantasy Challenge'ta kendi adıma puan toplama işi artık bitti. 600 üzerine çıkan başarılı katılımcılar da kendi istekleri doğrultusunda kredi arttırmayı bırakıp puan getirecek oyuncu tercihlerine kendilerini gönül rahatlığıyla verebilirler.

Guard rotasyonumda bulunan genç Litvan Lekavicius'tan bekelenen katkı gelmedi hatta zararına bu hafta elden çıkarmak zorunda kaldım. Van Rossom, Lull, Diamantidis, Gordic gibi isimler arasından artık patlama zamanı geldiğine inandığım Sergio Rodriguez'i seçtim. Nitekim geçen sene yerinde izlediğim maçta Anadolu Efes'e karşı harika oynamıştı. 

SG/SF seçiminde bir başka Real Madrid'li Jaycee Carroll kadroma dahil oldu. Yükselen performansı , düşük maliyeti ve kredisini büyük ihtimalle yükseltecek olması onu seçmemde bana yardımcı oldular. Sadece sayı ile PIR yapması dezavantaj ama denenebilir bir risk olduğu kanaatindeyim. Babasının hikayesi yürek burkan çocuk Vladimir Jankovic'i ise satmak durumunda kaldım. Carroll yerine Emir, Pappas, Jaramaz gibi oyuncular da düşünülebilir

Son olarak uzun seçimim Adrien Moerman yerine Bryant Dunstan oldu. Oly oyuncusu geçen seneki performansından uzak olsa da istikrarlı bir skorer ve yanına ekleyeceği ribaundlarla bu haftanın yıldızı olabilir.Dunston yerine Vesely, Alex Tyus, Sanikidze, Miro Bilan gibi oyuncular da düşünülebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder